Summer Make Up transformacija

Za ovu letnju transformaciju inspirisali su me zlatno-bronzani tonovi, boja breskve i svež preplanuo ten. U jednom od svojih prethodnih postova pisala sam o tome kako da postignete letnji bronzani ten možete pročitati i podsetiti se na Savršena šminka-Letnji Make up trikovi za savršen izgled.

Najvažniji deo svakog šminkanja za mene je konturing, može da se radi sa kremastim korektorima ili sa mat bronzerima i puderima u prahu, ja uglavnom kombinujem oba, jer naravno želim da dobijem maksimum. Jako puno vas me je pitalo koje korektore koristim za konturing, koristim NYX-ove korektore u stiku, vi se možete odlučiti za bilo koji vama dostupan, samo obratite pažnju da ne budu ni pregusti, ni pre retki, nijanse određujete prema osnovnoj boji pudera, najtamniji korektor mora biti za par nijansi tamniji od tena, a najsvetliji, par nijansi svetliji od tena, nemojte preterivati sa nijansama da ne biste izgledale kao pande 🙂

Kada se šminkate same, morate dobro proceniti svoje lice i biti svesne njegovih vrlina i mana, to je jako bitno jer tada ćete tačno znati šta je to što treba da se sakrije, a šta je ono dobro na licu što treba da se istakne, u tome vam naravno pomažu konture, koje možete pogledati na sledećoj fotografiji.

DSC_0642DSC_0653 DSC_0654

Konturing nije lako raditi, pogotvo sa kremastim korektorima, treba da obratite pažnju  da linije koje ste napravili dobro izblendirate, kako ne bi dobile prljave mrlje na licu, najbolje to možete uraditi sa sintetičnom četkicom ili sundjerom.

DSC_0658 DSC_0659 DSC_0661

Neizostavna stvar za postizanje svežine lica je Illuminator i Highlighter, ako su u tečnom stanju njih možete pomešati i sa puderom, a ako su u kompaktnom praškastom stanju njih koristite na kraju.

DSC_0684 DSC_0685

Na očima je moj omiljen pigment Mac Old Gold.

I konačan izgled 🙂

DSC_0667DSC_0693

DSC_0666 DSC_0671 DSC_0725 DSC_0724

Nadam se da ste uživali, za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte ovde ili na FB stranici Isidora Make Up

2 thoughts on “Summer Make Up transformacija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s