INGLOT Cosmetics

879

INGLOT je jedan od vodećih svetskih brendova profesionalne kozmetike i šminke, da li ste znale da je INGLOT po kvalitetu svojih proizvoda u rangu velikih svetskih brendova kao što je npr. MAC i vrlo ga često porede sa njim.

Inglot kozmetika je osnovana još pre 30 godina u Poljskoj, a međunarodna ekspanzija ovog brenda počela je 2006. god. otvaranjem radnje u Kanadi (Montreal), danas se Inglot proizvodi mogu naći u 450 prodavnica i maloprodajnih lokacija širom sveta. Ova kozmetika je rađena na prirodnoj bazi, bez parabena. Jedan od vodećih brendova prisutan je na svetskim kozmetičkim dešavanjima, od Fashion Week događaja do Brodvejskih mjuzikla.

Zašto je na mene lično ova šminka ostavila utisak jeste veliki izbor boja, od senki za oči, preko rumenila, karmina, lakova za nokte. Jako mi se sviđa njihov Freedom sistem,  same birate svoje nijanse npr. senki i ređate ih u praznu paletu koja u sebi ima magnet kako bi se senke što bolje pričvrstile. Vašu paletu možete sastaviti kako od senki tako i od ruževa, rumenila, čak možete kombinovati senke i rumenila zajedno,  jer postoje palete od 1,2,3,4, 5,10,20 ili 40 praznih mesta koje same popunjavate. I posebno se plaćaju senke, a posebno paleta, ali je super što oni uvek imaju neke akcije i bar 20% popusta na freedom sistem, što je poprlično isplativo.

881

880

Senke su im izuzetno pigmentovane i postojane i odlično se blendaju. Ja ih u svom poslu svakodnevno koristim i sviđa mi se to što se jako sporo troše, neke imam od marta meseca i još im ne vidim dno 🙂

887

884

Ruževi su takođe jako pigmentovani, ja sam probala ruževe iz palete i zaista su postojani. Što se pudera tiče moj favorit je YSM cream foundation, ako ga ukucate u pretraživač naćićete samo hvale za ovaj proizvod, namenjen je za mešovitu do masnu kožu, sa njim nemate osećaja zategnutosti, lice izgleda sveže,a pokrivenost je srednja ali može lako da se nadogardi.

885 886

Takođe savršen proizvod o kom sam već pisala je AMC Face&Body Illuminator o njemu i njegovoj primeni možete pročitati na (klik:Savršena šminka – Letnji makeup trikovi za besprekoran izgled).

I naravno da neizostavim popularni Inglot Matte Gel Eyeliner broj 77, dugotrajan i postojan, predivan black eyeliner.

Posebnu pažnju ću posvetiti i Inglot četkicama, njih mnogi blogeri porede sa Mac četkicama i mogu vam reći da je to poprilična istina. Nijanse su u pitanju, ali i cena, npr. kada poredite Inglotovu Pencil brush 80HP i MAC 219 razlika je po meni jedino u tome što je Mac-ova četkica špicastija i preciznija, pa u zavisnosti šta želite da postignete na kapku odgovaraće vam jedna od ove dve četkice. Dok npr. Inglotova 30T sintetička četkica za nanošenje eyelinera ja po meni mnooogoo bolja i preciznija od Mac-ove 209-ke.

044 046-horz

10313593_517601961701474_863644940234758019_n   10462644_517602001701470_6235874727662789046_n

Ono što me je isto ostavilo bez daha, a verujem da će i vas, jesu Inglotovi pigmenti AMC PURE PIGMENTS EYESHADOW.

Pigmenti su jako intenzivni, ima ih preko 20 nijansi i njihov intenzitet naravno zavisi i od načina kako ih nanosite na kapak, Inglot ima svoj jedinstveni proizvod koji se zove Duraline, to je “magična” tečnost koja sadrži silikon u sebi i možete je mešati baš sa pigmentima kako bi ih bolje aplikovali na kapak i dobili intenzivniju boju.

888

DSC_0307

I za kraj moram da pohvalim saradnju koju sam imala sa Inglotom, naime u aprilu ove godine, održao se drugi po redu  Serbian Fashion Week baš u Novom Sadu, gde je Inglot bio sponzor i make up brend koji su nosile manekenke na svim revijama, svih pet dana. I ja sam eto imala tu čast da budem deo jednog profesionalnog tima i na taj način steknem iskustvo, oplemenim svoja šminkerska umeća i upoznam se još bolje sa Inglot proizvodima.

Šminkali smo manekenke koje su nosile kolekcije velikih modnih dizajnera kao što je prvo veče bila Prada, na FB strani Serbian Fashion weeka pogledajte fotografije, takođe i album posvećen Inglotu,  kao i u mom albumu na FB profilu Isidora Make Up.

472

INGLOT Cosmetics BEOGRAD Kralja Petra 41  011/328-4276 ; Radno vreme : 10-21 i subotom :12-19

www.inglotcosmetics.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s