TEMPTU Airbrush sistem-nova dimenzija šminkanja

TemptU_System_558X279Konačno je otkrivena tajna Hollywodskih lepotica, savršena šminka bez šminke (makeup without make up)  to je Temptu Airbrush najnovija generacija šminkanja, konačno je stigla i u Srbiju, pravo u moje ruke i mojoj sreći nema kraja. Zato ću sa vama testirati aparat i podeliti svoje utiske.

 

 

Za početak kratak istorijat i specifikacija Temptu airbrush aparata koji je prvi put korišćen  u filmu Tatoo, Xman, zatim u spotovime Lady Gage, Katty Perry, Madonne, Beyonce, korišćen je takođe i na Pradinoj modnoj reviji, Diorovoj reviji. Na crvenom tepihu nose ga Scarlet Johansson, Nicole Kidman, Kim Kardashian…

stars2 scarlett-johansson-swaps-her-catsuit-for-a-good-little-black-dress-on-the-avengers-premiere_ncnt-_1

Celebs-airbrushing-makeup-machine-foundation

Kada sam videla uživo Temptu kompresor, iznenadila sam se jer mi je na slici delovao mnogo veći, a ustvari je poprilično lagan i lak za korišćenje. Airbrush aparat je 100% higijenski- jer nema direktnog kontakta sa kožom, nije ga potrebno čistiti, za razliku od drugih airbrush aparata i četkica, vrlo je lagan i prenosiv, a aplikacija traje samo par minuta.

 

DSC_1224

Šminka je vodootporna, savršeno lagana, sadrži visoko kvalitetne komplekse pigmenata koji brišu sve nesavršenosti na koži, od bora, fleka i drugih nepravilnosti na koži. Jako je važno da napomenem, da u sastavu nema parabena, šminka se sastoji u najvećem procentu od vode, a ono što je čini dugotrajnom jeste silikonska osnova koju ova šminka sadrži.

Verovatno se pitate koja se klasa šminke nalazi u ovim kapsulama, u pitanju je visokokvalitetna šminka, koja je prilagođena airbrush sistemu, vrlo je tečna jer kao što rekoh na bazi vode je, kako bi mogla da se raspršuje po vašem licu u najsitnijim mikronskim četicama koje se lepe i neostavljaju nikakav trag teške i slojevite šminke . Temptu šminka je u rangu velikih svetskih brendova kao što je MAC, Estee Lauder i mnogi drugi.

Apart se sastoji od kompresora, pištolja, kapsula sa šminkom u kojima se nalazi boja i držača na koji se stavlja kapsula.

DSC_1277

DSC_1222Kapsula ima svoj poklopac koji se skine i vrlo lako se prikači  za airbrush pištolj.

DSC_1282

 

U kapsulama se pored pudera nalaze i rumenila u tečnom stanju, highlighteri, bronzeri, Body como i Self Tan boje za telo. Na njihovom oficijalnom sajtu možete pogledate sve nijanse temptu.com.

13219583603_b9a2e810a7_o

Ja sam svoj kompresor pripremila što  znači da možemo da počnemo sa šminkanjem. Na kompresoru se nalazi podešivač jačine i njega za nanošenje pudera uvek treba zarotirati na tri sata. Pištolj treba udaljiti 15ak cm od lica, polako pritisnuti malu papučicu koja se nalazi na vrhu i lagano kružnim pokretima prelaziti preko lica. Nigde se ne treba dugo zadržavati na licu kako se ne bi nanelo previše pudera jer ćete onda imati problem sporog sušenja.

 

Na prvim fotografijama nanela sam nijansu 004 Sand na celo lice, sada ću uzeti nijansu 007 Natural i sa njom uraditi konture. Koristiću šaku kao lenjir, da bih nanela precizne konture.

Na sledećoj fotografiji sam našminkala samo jednu polovinu licu kako bi videli jasniju razliku, kao i moć pokrivanja koju ima Temptu Airbrush u samo par pokreta.

DSC_1367

Dalje nastavljam sa pokrivanjem i druge polovine lice, potom ću staviti  rumenilo u nijansi Soft peach, highlighter u nijansi Champagne, i na kraju bronzer u nijansi Warm Glow.

 

I na kraju možete videti konačan rezultat po dnevnom svetlu, bez filtera i fotošopa .

Rad sa Airbrush kompresorom je za mene kao šminkera jedno potpuno novo i fascinantno  iskustvo. Način rada je skroz drugačiji od onog na koji sam navikla, nema četkice, nema sunđera, pištolj ispušta vazduh , a sa njim i boju koju vi kontrolišete pritiskanjem papučice na pištolju. U početku mi je bilo malo teže dok nisam otkrila neke cake koje su mi poprilično olakšale posao. Takođe, preko toga se može preći i puderom u prahu kako bi sve stajalo na svom mestu.

S obzirom da je šminka na bazi vode jako je važno da se dobro osuši, zato ne treba nanositi deblje slojeve i treba joj otprilike nekih desetak minuta, a kada se osuši ništa ne može da je makne sa lice, osim bebi ulja koje se koristi da bi  se najlakše skinula sa lica pre spavanja. Moj osećaj kada sam sve skinula sa lica bio je neverovatan, lice mi nikad nije bilo mekše i hidriranije, kao da sam na licu ceo dan imala neku hidratantnu masku, što nije slučaj i sa drugom profesionalnom šminkom. Ovaj proizvod sam zaista testirala na sve moguće načine, čak sam se i umila vodom, trljala lice  i ništa.

Ono što mogu na kraju da kažem jeste da sam prezadovoljna sa Temptu Airbrush aparatom i izuzetno ponosna što sam jedna među samo par šminkera u Srbiji koja ima priliku da svoje klijentkinje šminka sa Temptu-om. Zahvaljujem se firmi 1MD d.o.o. i Milici Krstić kao distributeru, koja je dovela ovaj aparat kod nas, možete je kontaktirati i preko facebook profila klik: Temptu Srbija.

A vas drage moje, pozivam da što pre zakažete svoj termin i budete među prvima koje su isprobale jedan potpuno nov način šminkanja i verujte mi bićete prezadovoljne kao i ja.

Temptu Airbrush Make Up je idealan i za buduće mlade, jer konačno  možete biti sigurne da će vam šminka stajati ceo dan i celu noć bez pomeranja, razmazivanja, lice će vam biti prozračno i nećete imati osećaj da bilo šta imate na licu.

Ako imate nekih pitanja slobodno me kontaktirajte ovde ili na mojoj FB stranici Isidora Make Up

2 thoughts on “TEMPTU Airbrush sistem-nova dimenzija šminkanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s