Sigma magične četkice- Sigma brushes

DSC_2464            Daaa, moram da podelim moju sreću sa vama, konačno su u mojim rukama, ovo je moj novogodišnji poklon meni 🙂

Jako dugo sam ih želela, čitala gomilu recenzija, ali su mi jednostavno bile nedostupne jer su ove četkice za one koji nisu znali  Američki proizvod, uglavnom se online poručuju i naravno nemaju šiping za Srbiju, ako su i uveli u međuvremenu, kada bi vam stigle na carinu verovatno bi ih na kraju platili duplo. Tako da sam ja uspela nekako da ih se domognem preko dobrih ljudi koji su mi pomogli i ja im se ovim putem još jednom zahvaljujem i šaljem poljubce :-*

Za one koji su upućeni, znaju da se ove četkice mogu kupiti pojedinačno, a i u kompletu, što je naravno i povoljnije, napravili su različite kombinacije, a ja sam se odlučila za Premium Kit jer su to uglavnom četkice koje koristim i koje mi uvek trebaju.

DSC_2474

Svi šminkeri će se složiti samnom da kako rastemo i razvijamo se u našoj branši tako raste i naša potreba za što boljim alatom, svi smo mi počinjali sa nekim šklj četkicama ali vremenom ih polako prerastamo, one  nas prestaju zadovoljavati i idemo u potragu za  boljim i kvalitetnijim i to ja mislim da nikada ne prestaje, zato četkica nikad dosta 🙂

   DSC_2478

 

DSC_2479

Ovaj set sadrži 15 četkica , kombinacija četkica za lice i oči. Četkice nisu od prirodne dlake već su odlična sintetička alternativa-taklon, a o tom materjalu sam već pisala u tekstu o Real Techniques četkicama  .

DSC_2479

 

DSC_2480

Pakovanje je kao što vidite savršeno, kožna futrola, sa pregradom i utisnutim logom. Logo je utisnut i na svakoj cetkici, toliko lepo i glamurozno izgledaju da samo mogu da kažem woow jer obožavam kada neko pridaje značaj detaljima to toliko menja celokupan utisak o samom brendu, a i o proizvodu naravno 🙂

DSC_2485

DSC_2490

 

Sigma - MACOve četkice često upoređuju, sa kim drugim nego, sa Mac četkicama, neke četkice podsećaju moram da priznam, ali neke apsolutno ne, npr. četkica iz seta E25 Blending Brush je skoro pa identična kao Mac-ova 219 takođe Blending brush, samo po meni Sigmina je dosta mekša, ja npr. imam jako tanku kožu na kapcima, pa kad blendam senku sa Macovom 219. dosta me grebe, a Sigmina mi baš prija, prosto me mazi, a posao identičano dobro obavljaju obe.

 

 

 

 

 

Flat Definer Brush (E15vs.212)a

 

Takođe Sigmina ravna četkica E15 je identična Mac 212, a jedino je cena ono što se poprilično razlikuje.

I na ovom sajtu(blogu) možete detaljnije pogledati sličnosti i razlike između Sigma i Mac četkica www.dreammakeup.com

 

 

 

 

 

Moje kritike za ove četkice su samo pozitivne, uopšte ne žalim ni jednu paru, potpuno mi se isplatio sav trud da ih se domognem 😉 Zato sada sa lakoćom i uživanjem šminkam moje žene, one verovatno podjednako uživaju kao i ja dok ih šminkam.

Za više detalja posetite njihov oficijalni sajt www.sigmabeauty.com

DSC_2487

 

 

 

3 thoughts on “Sigma magične četkice- Sigma brushes

  1. Divne su!Ne bavim se profesionalno šminkanjem,nisu mi baš preko neophodne,ali ovo je nešto što bih volela da imam.Zavidim ;)!

    Like

      1. Bojim se da se nismo razumele…:)Ovaj set izgleda fantastično,ali moje potrebe sasvim zadovoljava desetak Blush i RT četkica koje već posedujem.Mada i Zoeva ima divne četkice ali im je shipping za Srbiju bezobrazno skup :).

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s