Kiko Make Up Milano šminka

Ako ste bar jednom bili u Italiji za Kiko šminku ste sigurno čuli, to je poznat italijanski brend čije se radnje nalaze širom Italije bukvalno na svakom koraku. Prosto obožavam ovakve megalomanske radnje prepune šminke 🙂

kiko

16e758d20f964e7bb07416976d9de18f

kiko-make-up-milano-hyeres-1363051533

Kiko www.kikocosmetics.it je profesionalni kozmetički brend koji datira još od 1997 godine i za sada su rasprostranjeni u osam država pored Italije tu je i Španija, Francuska, Portugalija, Nemačka, Austrja, Švajcarska i Velika Britanija. Iskreno se nadam da će ako ne kod nas uskoro stići možda u neku od susednih država, kako bi lakše mogla doći do ove šminke 😉 Početkom decembra je u moje ruke stiglo par njihovih proizvoda i ja sam se prosto oduševila jer po ko zna koji put srednje komercijalni kozmetički brendovi nadmašuju odnos cene i kvaliteta, odabra sam neke moje favorite koje ću vam u ovom postu predstaviti.

DSC_2459

DSC_2461

Za početak predstaviću vam rumenilo Soft Touch Blush u nijansi broj 103 Golden Peach.To je breskvasto-kajsijasto rumenilo za zlaćkastim česticama, predivna boja, mogu je koristiti i crnke i plavuše.

DSC_2560

DSC_2561

DSC_2563

Zatim fiksator za šminku u spreju koji daje dugotrajnu završnicu posle svakog šminkanja, koristi se tako što se ravnomerno rasprši po celom licu sa udaljenosti od 10-15cm. Malo podeseća na lak za kosu osim što je veoma blagog i prijatnog je mirisa, u sastavu ima i ekstrakt kamilice. Neostavlja nikakav lepljiv osećaj na licu.

DSC_2552

Maskara Luxurious Lashes,sa gumenom četkicom za nanošenje, odlično raščešljava i iako piše da je za volumen, ja sa njom jako lepo uspem i dužinu da izvučem.

DSC_2558

DSC_2554

DSC_2559

I evo jedne sjajne stvarčice koja me je oduševila, ovo je iluminator u stiku, boja je broj 100 Golden, ali ono što mi se sviđa jeste što nije jako zlatna nego nešto između srebrne i zlatne, jako lepo i prirodno izgleda na licu, nanosi se na najvišu tačku jagodične kosti, slepoočnice, dužinu nosa, luk iznad usana, svuda gde želite da prosvetlite i hajlajtujete kožu da izgleda sveže. Odlična stvar!

DSC_2536

DSC_2538

DSC_2539

Ruž Velvet Mat, ja lično najviše volim mat ruževe, jer jedino onu mogu da mi pruže dugotrajnost, ovaj ruž je u prelepom luksuznom pakovanju sa zanimljivim načinom otvaranja, boje su prelepe nisam mogla da se odlučim 🙂 ali sam na kraju odabrala nijansu Dark Berry br. 614. Prelepa je nijansa neka svetla bordo, uopšte nije napadna, a odlično pigmentisana i traje baš baš dugo na usnama.

DSC_2550

DSC_2547

DSC_2551

Meni su njihovi proizvodi sjajni, zaista vrlo povoljni, odlični su  i za svakodnevnu upotrebu, a mogu ih korisiti i šminkeri za profesionalnu upotrebu. Svako će pronaći za sebe odgovarajući proizvod u to nesumnjam 🙂

DSC_2442

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s