Sleek Make Up palete senki

DSC_2713Nove stvarčice u mojoj kolekciji šminke – Sleek Make Up senke. Pravo da vam kažem prijatno sam se iznenadila kada su mi stigle, poručila sam ih tek onako, da probam, jer ih zaista na stranim blogovima, pinterestu i sl. poprilično forsiraju, cena im je bila baš povoljna što me je isto iznenadilo, očekivala sam dosta veću cifru i zato sam odlučila da ih uzmem i testiram.

Izabrala sam dve palete iz I-Divine kolekcije, prva je Vintage Romance, a druga Oh So Special.

Prva na slici je Vintage Romance, kombinacija mat i sedef senki, sa zanimljivim nazivima senki Marry in Monte Carlo, Forever in Florence…mmmm divnoooo 🙂

 

DSC_2724

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_2714

 

 

Ovo je paleta koja sadrži po meni romantične jesenje boje, inspirisana romantičnim mestima, naravno odmah sam se zaljubila 😀

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Senke su mineralne, imaju mikrogliterski finiš, tekstura je kao kremasta, kao što vidite na slici zapanjujuće pigmentovane, odlično prijanjaju i traju, jednostavno samo mogu da kažem WOW!

 

 

 

 

Sledeća paleta je OH So Special, proglašena za najsavršeniju paletu u 2011.godini, jer nijanse koje sadrži pristaju svim tipovima kože.

DSC_2717

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_2725

 

 

Kremasti bež tonovi, mat braon, prljavo roza i  nijanse šljive. Ova paleta sadrži više mat nijansi od prethodne, za one koje više možda vole mat nijanse.

 

 

 

Sleek-Oh-So-Special-Swatches

I sada kada ih zajedno pogledam, prosto ne znam koja od ove dve palete mi se više sviđa, možda bi paletu Oh So Special namenila nekoj dnevnoj varijanti, a Vintage Romance za večernje izlaske. Šta vi mislite?

DSC_2723

Sleek Make Up brend je za veoma kratko vreme osvojio beauty industriju i to opravdano, pristupačne cene i kvalitet su uvek dobrodošli.

DSC_2720

I sad naravno pitate se kako sam došla do ovih sjajnih proizvoda, ee pa imamo i mi našu Make Up Plazu, za one koje nisu znale www.makeupplaza.rs posetite ih i ONline i poručite željene proizvode, jedino što nemaju ovek na stanju ono što bi vam baš u datom trenutku trebalo, nekad dobiju, a nekada ne, redovno ih posećujte i uvek ćete naći nešto zanimljivo kao ja 🙂

DSC_2721

 

Lajkujte moju stranicu FB stranicu i uvek ćete biti u toku sa novim objavama i zanimljivostima iz sveta lepote >>>> Isidora Make Up <<<<

4 thoughts on “Sleek Make Up palete senki

  1. Meni je na listi Vintage Romance kao i Ultra Mate V2 mada i ove druge su mi na nekoj malo daljoj listi 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s