Moji Make Up noviteti

Za vas sam danas odabrala 5 novih proizvoda koje sam nedavno pazarila i o kojima ću detaljnije pisati, neke sam već koristila i ponovo kupila, a neke sada prvi put sa vama testiram.

01

1. MAC Mineralize Blush nijansa Dainity

2. Too Faced Primed & Poreless Pressed Powder

3. Sigma četkica Duo Fibre F50

4. Beauty Blender Original i Micro Mini

5. Loreal Lumi Magique Foundation

02

MAC Mineralize Blush je jedno predivno nežno roza pečeno rumenilo, kada sam ga ugledala malo sam oklevala ali kada sam probala, nijansa je stvarno predivna, Dainity hladna nijansa najbolje će stajati plavušama. Ima prelep sedefast sjaj u sebi, možete boju dozirati nanošenjem u više slojeva, takođe možete ga koristiti I kao iluminator.

05

04

Kupuje se u pojedinačnom pakovanju, ne postoji refil u ovoj nijansi za paletu.

Pakovanje je od 3,2gr, a cena čini mi se oko 3300din.

Too Faced Primed and Poreless puder je jedno pravo savršenstvo za sve vas koje imate proširene pore I sitne borice oko očiju, jako dugo sam tražila ovakav proizvod, svašta sam kupovala I ni jedan nije ispunjavao ono što sam očekivala. Ovaj puder je zaista čudo, tekstura mu je toliko glatka kao svila. Uz njega se dobija sunđer ali ga ja nanosim malom četkicom od prirodne dlake, prelazim trougao ispod očiju I oko nosa gde su porice I sitne borice najvidljivije

 06

 

08

Ovaj puder možete koristiti I preko celog lica, jako je lagan I gladak, nećete imati osećaj težine, jako dobro zaglađuje kožu I sve neparavilnosti. Devojke koji imaju tamniji ten neka se ne uplaše ako na fotografijama sa blicem lice bude svetlije od tela, to se dešava jer je puder transparentan i daje odsjaj aparatu(telefonu)

09 (2)

On u sebi sadrži vitamine A, C I E, bez parabena je, pakovanje sadži 10gr I cena je oko 4500din. Ovaj proizvod možete pronaći u Sephora radnjama.

Sigma Duo Fibre F50 četkica

12

10 (2)

Ovu četkicu bi svako trebao da ima u svom priboru I početnici I profesionalci. Sa njom vam se nikad ne može desiti da preterate sa nanošenjem pudera. Blendanje sa njom je jako lako. Možete je koristiti kako za tečni puder tako I za npr. rumenila i highlightere u sticku itd. Ova Sigmina četka spada u velike tvor četke, sa njom lako možete graditi slojeve pudera I samim tim I povećati pokrivnu moć pudera

11 (2)

Mnogi su se žalili da im se ova četka linja, meni su samo na početku iz nje ispadale dlačice dok je nisam više puta oprala I sada je sve uredu. Sigma četkice se uglavnom poručuju online, njena cena sa dostavom je 3880din.

Originalni Beauty blender I Micro mini su ustvari dva proizvoda koje sam ja svrstala pod jedan.

13

Ovo su dva mala čuda, već sam ih koristila I zaista dugo traju, pogotovo devojkama koje ih koriste za kućnu upotrebu trajaće čitavu večnost. Ja sam ponovo poručila I odlučila da poručim I male mikro blendere za blendanje područija oko očiju, nosa.. Jako su praktični za korišćenje, pored ovog sunđerčića četka za nanošenje pudera vam više neće trebati. Lagano I precizno utapkava puder, I ne dozvoljava debele slojeve pudera na licu.

 

15

Lako se održava, pere se pod mlakom vodom sa puno sapunice, istiskivanjem proizvoda dok voda ne postane potpuno čista. Ovaj proizvod se pojavio I u našoj Sephori ali je isto tako brzo I rasprodat, verujem da će ga ponovo dobijati. Cena velikog Beauty Blendera je oko 20eura a malog oko 18, ali nisam sigurna koliko je kod nas cena u dinarima.

 

DSC_3589

Loreal Lumi Magique tečni puder

0073

(Propustila sam da ufotkam celu bočicu pa sam sliku preuzela sa sajta http://makeupandmore.net/blog/loreal-lumi-magique/)

16

O ovom puderu sam čitala dosta recenzija, kako u prodavnici nije bilo moje nijanse Bourjis Healthy Mix pudera odlučila sam se da konačno isprobam Lumi Magique. Odlučila sam se za nijansu N4, N označava neutralan ton, iako mi je kroz bočicu izgledao dosta taman kad sam ga probala na ruci, sjajno se utopio sa mojom bojom kože koja I nije baš previše tamna.

Ovaj puder je izuzetno lagan, pokrivna moć se može nadograđivati, ostavlja na koži sjaj koji nisu ni šljokice ni sedef, već daje neku prozračnost (kažu da sadži Andersenovu tečnost koja je redak sastojak I ja lično ne znam puno o njemu) ne naglašava bore I ne ostavlja fleke, sa njim ne morate žuriti kod nanošenja jer se sporije suši.

17

Devojke sa masnom I mešovitom kožom čini mi se da će imati problema sa ovim tečnim puderom u predstojećim letnjim danima I trebaće im definitivno neki setting puder odgore kako bisve stajalo na svom mestu. Za starije osobe je idealan. Cena mu je oko 1400din, sadrži u sebi 30ml, ambalaža je staklena sa pumpicom.

Tekst je objavljen i na portalu Lepota&Zdravlje www.lepotaizdravlje.rs/savetisminkerke

Za sva pitanja stojim vam na raspolaganju.

Možete me kontaktarati i ovde ili preko FB stranice Isidora Make Up i Make Up By Isi

3 thoughts on “Moji Make Up noviteti

  1. Nadam se da ce se Beauty blender ponovo pojaviti u Sephori zato sto jedva cekam da ih probam. Trenutno koristim Dm verziju i dopada mi se tako da mogu da zamislim kakav je tek original. I ova nijansa Mac rumenila izgleda savrseno

    sparklygoddess.blogspot.com

    Liked by 1 person

Leave a comment