Too Faced Chocolate Bar paleta i The Little black book of bronzers

Sa odmora sam se naravno vratila bogatija sa još  novih make up proizvoda, od kojih ovog puta odvajam dva, oba su od Too Faced brenda koji polako ali sigurno osvaja svet i jako mi je drago zbog toga jer sam ja njihov veliki fan i prezadovoljan korisnik.

Ušla sam u Sephoru u kojoj je bilo 25 % popusta što se ne dešava često i naravno poklekla pred Chocolate Bar paletom koju  odmeravam već jako dugo, iako imam dosta sličnih senki što od Mac-a, Make Up Atelier-a, ipak nisam mogla da odolim tom mirisu čokolade koji te obuzme kada otvoriš paletu, a i senki nikad dosta naravno. Što se tiče “male” crne knjige bronzera koja nije uopšte mala, to je bila čista sreća, ona se negde u maju pojavila u Sephora prodavnicama širom zemlje i nestala za tren oka, ovde su ostale sigurno neke skrivene zalihe i taman sam došla ja, u pravo vreme 🙂

too faced

Too Faced Chocolate Bar paleta  je jedna predivna paleta koja bi svaka od vas trebala da ima, bilo da se profesionalno bavite šminkanjem ili za kućnu upotrebu. Ambalaža je metalna i nalazi se u kartonskoj kutiji gde na poleđini imate nabrojane sve senke koje se nalaze u paleti.

DSC_3947

DSC_3945

U sastavu ovih senki se nalazi kakao prah, inače brend Too Faced u sve svoje proizvode stavlja kakao i on se u poslednje vreme puno koristi u beauty industriji.

DSC_3949  Kada otvorite paletu, ona broji 16 senki,  14 su male (4,4g) i 2 velike, mogu se nazvati i hajlajteri (13,3g).  Unutra se nalazi veliko ogledalce.

Preko senki dobijete i providnu foliju na kojoj pišu nazivi ovih senki:

Glided Ganache,

White Chocolate,

Milk Chocolate,

Salted Caramel,

Black Forest Truffle,

Triple Fudge,

Marzipan,

Semi-Sweet,

Strawberry Bon Bon,

Candied Violet,

Amaretto,

Hazelnut,

Creme Brulee,

Haute,

Chocolate,

Cherry Cordial,

Champagne Truffle

Jedino što mi se ne dopada što nema naziva napisanih na samoj paleti.

Senke su kombinacija sedefastih i mat, boje su sve tople osim ljubičaste Candied Violet.

DSC_3959 DSC_3958 DSC_3956

Senke su izuzetno pigmentovane, na swatchevima ispod sam samo jednim slojem senke prešlai oduševila se.

DSC_3962 DSC_3972

Cena ove palete je oko 6000 dinara i kao što sam već rekla možete je nabaviti u svim Sephora radnjama, ima i kod nas.

Too Faced The Little Black Book of bronzers je sjajna stvar, sadrži 8 različitih vrsta bronzera. U prelepom pakovanju sa čvrstim koricama.

DSC_3983 DSC_3988

DSC_3990

DSC_3997

Svaki bronzer ima 2,5 grama, što je sasvim ok. Sadrži 3 mat bronzera najsvetliji Milk Chocolate Soleil (Light/Medium), idealan za konturisanje svetle kože, Chocolate Soleil(Medium/Deep), Dark Chocolate Soleil (Deep/Tan) i svi predivno mirišu na čokoladu mmmmm.. 🙂DSC_4002

DSC_4003

DSC_4009

Ostali bronzeri imaju sedef i sitne šljokice u sebi, Snow Bunny je po meni ipak highlither više nego bronzer, možete ga videti na slici iznad. Zatim Beach Bunny, može biti highlighter za crnke ili bronzer, nalazi se na slici ispod, zajedno sa Pink Leopard, samo ne znam kako bih ga nazvala, nije ni rumenilo ni bronzer, teško da mogu boje pojedinačno da se koriste, a ako bi ih zajedno pomešala dobila bi neko prljavo rumenilo koje neizgleda baš lepo.

DSC_4004

Endless Summer  ima malo hladniji ton i ovo je bronzer za koji proizvođač kaže da može da opstane na licu i 16 sati, nisam ga držala toliko, ali jesam od jutra do večeri i zaista je postojan. Pored njega, na slici je i Sun Bunny, ima u sebi dva toplija tona, jedan svetliji, a drugi tamniji.

DSC_4006

Cena je bila na popustu i ja sam ovu divnu knjigu-paletu bronzera platila 37 eura. Odlično će mi poslužiti u poslu i drago mi je da su ih sve objedinili, ali već sad vidim kada ih potrošim, a to neće biti skoro, kupujem definitivno ova tri mat bronzera za konturisanje, jer oni su mi ipak favoriti.

Da li ste vi probale neke od Too Faced proizvoda, kakvi su vaši utisci?

Tekst je objavljen i na internet portalu Lepota&Zdravlje http://www.lepotaizdravlje.rs/palete-za-sminkanje-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima/

Uskoro ću na FB stranici i instagramu @makeupbyisi, objaviti i make up look sa korišćenim proizvodima, pratite me Isidora Make Up

One thought on “Too Faced Chocolate Bar paleta i The Little black book of bronzers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s