Maybelline Fit Me! Matte+Poreless

Novine iz Maybellina stigle su i kod nas, u pitanju su novi Maybelline tečni puderi, svi se sećamo prethodnih Fit Me pudera u staklenoj bočici i odličnih korektora, koje ja još uvek ne mogu da prežalim što su povučeni iz prodaje. Zato mojoj sreći nije bilo kraja kada sam ugledala ove lepotane.

Novi Maybelline Fit Me! Matte+Poreless tečni puder

Ovaj puder Maybelline je namenio normalnoj do masnoj koži, mogu vam odmah reći da je on idealan za masnu kožu.

Veoma tečan, lako razmaziv, puder prijatnog mirisa, koji se suši na mat i daje baršunast izgled kože. Zaglađuje pore i lako se uklapa u sam ten kože, kada ga nanesete u jednom sloju gotovo je nevidljiv.

Ovaj puder spada u medium coverage pudere, zato, da biste dobile potpunu pokrivnu moć, ovaj puder možete naneti u dva sloja i potpuno prekriti nedostatke na vašem licu.

Kod nas na tržištu možete pronaći 6 nijansi Fit Me! pudera, nijanse 110, 120 i 220, imaju topao podton i idealan je za devojke sa tenom koji vuče na žućkasto( to su uglavnom tamnoputije devojke), 115, 130 i 230 imaju hladan podton i idealan je za sve one sa rozikastom kožom. Videla sam da u inostranstvu imaju i nijansu br 105  koja je baš baš svetla.

 

Sviđa mi se što je puder u tubi jer uvek mogu da iskoristim proizvod do kraja, sa staklenom ambalažom je malo teže. Tuba ima 30ml, s obzirom da je puder dosta tečan, pazite da ne istisnete previše. Na slici ispod možete pročitati sastojke.

Maybelline FIT Me! daje mat završnicu koja nije pogodna za one koji imaju određene delove lica poprilično suve jer se tu dosta nakuplja i ne izgleda lepo. Kada ga nanosite moja preporuka je da prvo nanesete jedan deo lica pa drugi jer se dosta brzo suši i na taj način izgledaće ujednačeno po celom licu.

 

Da li ste probale novi Maybelline Fit Me! puder, želim da čujem vaše utiske, pišite u komentaru.

 

Hvala vam na pažnji.

 

Vaša Isidora

One thought on “Maybelline Fit Me! Matte+Poreless

  1. Wow. Swatch sam uradila u drogeriji nadajuci se da ima i lominous finish ali naravno ne odgovara mi matte stoga ga nisam kupila a tako sam htjela ocito sam osudena na online kupovinu fit me u staklenoj tubi😔. Predivan post 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment