Aura kozmetika Favoriti

Kako mi je pre neki dan stigao paketić iz Aure mojoj sreći nema kraja, jedva sam čekala da isprobam proizvode. Dosta Aura šminke već koristim i oduševljena sam time što su toliko poradili na kvalitetu, ambalaži, propratili su svetske trendove, svaka čast i vrlo sam ponosna što je Aura naš domaći brend kojim možemo da se ponosimo.

Aura

Zato sam u ovoj recenziji odlučila da izdvojim proizvode koji su me zaista oduševili, a sa kojima nisam imala prilike da se sretnem do sada.

DSC_3074

Prvi puder koji mi je privukao pažnju i o kom sam čitala i pre nego što je  došao u moje ruke, je Take Care Of  Me Foundation. Na njemu piše da  je namenjen svim tipovima kože,  pokrivna moć mu je srednja, ali se  može nadograđivati. Puder nema mat efekat već daje izgled blistave, zdrave kože, iskreno dosta me podseća na Bourjois Heathy Mix, ima divan blag voćkast miris. Sastoji se od biljnih ekstrakta i kompleksa vitamina C koji čine da je koža sve vreme nošenja navlažena i zaštićena od svih loših spoljnih uticaja. Ima zaštitni faktor SPF15.

 

 

DSC_3070  Ovaj puder bih preporučila devojkama sa normalnom do suvom kožom.

 

 

 

 

 

 

 

Sledeći puder je Cover Me! Foundation

Aura Cover Me Foundation

On  savršeno pokriva sve nedostatke na licu, od akni, pega, fleka, a opet nemate utisak da imate tako jak puder na licu, nemate osećaj maske, suviše je lagan i ne zatvara pore. Vodootporan je piše da  traje do 24h, iako ga ja još uvek nisam testirala toliko dugo, na mom licu je trajao 12 sati bez micanja.

Namenjen je svim tipovima kože, mada po meni ko ima izuzetno suvu kožu, trebalo bi da ispod njega stavi neki hidratantniji prajmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3071

 

 

 

Puder se dosta brzo suši pri aplikovanju i zato ga treba brzo nanositi kako bi izbegli fleke. Potebna je jako mala količina, zbog svoje jake pokrivne moći nema potrebe da ga nanosite u debelom sloju kako nebiste postigli suprotan efekat. Možete ga nanositi ravnom sintetičkom četkom ili beauty blender sunđerom.

 

 

 

 

 

 

 

Refresh Me! Foundation

Aura Refresh Me

 

Po meni ovo je jedna divna formulacija slična  BB kremi, sve vi koje ne volite osećaj pudera na licu i nemate baš puno problema sa  flekama, ožiljcima, imate čisto lice i  ne treba vam neka velika moć pokrivanja onda je ovo puder baš za vas.

 

 

 

 

DSC_3089

 

Poprilično je postojan, odličan je za zrelu kožu lica jer održava hidrataciju.

Ten je ujednačen i daje svežinu i blistavost koži.

 

 

 

 

 

 

Sada dolaze na red Final Matte ruževi, ovo je nova kolekcija Mat ruževa za usne u stiku. Kada sam ih ugledala prvo sam se oduševila sa bojama, pravo su osveženje, odlično će poslužiti za tople i sunčane dane koje jedva čekamo.

DSC_3075

Imaju blag miris vanile, kremasti su, lako se nanose, daju mat završnicu. Izuzetno su pigmentovani kao što možete videti na slici ispod.

Ne isušuju usne što je čest slučaj sa mat ruževima, a opet su postojani.

DSC_3077

U kolekciji se nalazi 13 nijansi, a moji favoriti su 701 Guess Who, 709 Whoopee i 705 Drama Queen.

DSC_3078

Correct Me! Concealer

Correct Me Concealer

Ovi korektori su za mene pravo otkrovenje. Kako iz nepoznatih razloga više nema Maybelline Fit Me i Age Eraser korektora, plačem već mesecima. I konačno me je obasjalo sunce kada sam otkrila da još ima tako dobrih proizvoda u prodaji, a da pri tom nisu preskupi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To su upravo ovi korektori, divni su kremasti, lako se razmazuju, ne nakupljaju se u sitne borice ispod očiju, ako imate izrazito tamne podočnjake, trebaće vam još i kamuflažni korektor ispod. Takođe može vam poslužiti i za highlightovanje lica.

  DSC_3099DSC_3098

Aura Shine Excess je takođe nova kolekcija ruževa, slično pakovanje  kao i kod Matte Finish ruževa, samo je razlika što je ambalaža sjajna, dok je kod mat ruževa naravno mat 🙂 I ova kolekcija broji 20 različitih nijansi.

DSC_3081 DSC_3082 DSC_3086

Od ovih nijansi ja prosto ne mogu da odaberem omiljenu, sve su mi lepe, ali nekako prve tri su mi onako, favoriti. Sviđaju mi se i zanimljivi nazivi koje nose ovi ruževi, idealni su za nas koji slabo pamtimo brojeve 🙂

Kada su u pitanju ruževi kremaste strukture uvek im je slabija pigmentacija, sa ovim ruževima to nije slučaj, prijatno sam se iznenadila intenzitetom boje, koju možete i same da vidite na swachevima iznad. Prijatni su na usnama, nimalo ih ne isušuju čak im je i trajnost sasvim solidna, otprilike neka 3-4 sata, pa i više, zavisno od nijanse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aura Lipliner olovke za usne su veoma precizne, meke i kremaste. Ne razmazuje se i ne ostavlja trag van kontura usana. Sadrže vitamin E, koji štiti kožu od starenja i hidratantne sastojke, koji hrane i neguju kožu. Long lasting dugotrajna formula.

DSC_3105DSC_3104

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3093

 

Glorious Cheeks kolekcija
Ono što je zajedničko za ova rumenila jeste izuzetno nežna, svilenkasta tekstura koja omogućava laku i ravnomernu aplikaciju.

Odlična pigmentacija,  potrebna samo mala količina proizvoda za postizanje željenog efekta.

Najbolje ih je nanositi kozmetičkom četkom od prirodne dlake.

U okviru nove kolekcije Glorious Cheeks nalazi se 8 rumenila različitih boja i efekata.

Pored rumenila u ova kolekcija sadrži i dva highlightera, u mojoj kolekciji se našao 218 Nude Shimmer highlighter koji sam odmah isprobala, daje divan breskvasto zlaćkast odsjaj.

DSC_3111

Aura četkice

DSC_3119

Powder Brush Idealna za nanošenje pudera u prahu ili bilo kog setting pudera.

Studio+Brush Gusta vlakna omogućavaju nanošenje kako tečnih tako i praškastih proizvoda.

Stippling Brush tzv. tvor četka za nanošenje tečnog pudera.

Retractable Brush u praktičnom pakovanju služi za nanošenje rumenila, bronzera.

Lash+Brow Brush idealna za raščešljavanje trepavica i obrva, kao i za uklanjanje viška proizvoda.

Duo Shader Brush Odlična četkica za oči 2u1.

Small Angled Brush Mala koso sečena četkica, može se koristiti  za iscrtavanje obrva, kao i za nanošenje gel eyelinera.

Smudging Brush Namenjena za senčenje veće površine kapka.

 

 

 

I konačno skup ovih proizvoda i njihov efekat možete pogledati i na mojoj koži.

aura isi

Lice:

Aura PrimeMe

Take Care of Me Foundation – nijansa 801 Light Beige

Correct Me Concealer – nijansa 305 Cool Ivory

Loose Powder  Matte Minerals- nijansa 01 light

Glorious Cheeks Blush Cotton Candy 212

Glorious Cheeks Highlighter Nude Shimmer 218

Oči:

Dragan Vurdelja gel eyeliner

Trepavice Slightly Nightly br.10

Maskara Look of Love-Lenght

Olovka za oči Xpress nijansa 604

Olovka za obrve nijansa 01

Usne:

Shine Excess – nijansa 760 Gothic Violet

Ukoliko biste možda želele da osvojite neke od Aura proizvoda, imam iznenađenje za vas, nagradna igra je u toku na mojoj stranici, za sve uslove i pravila učestvovanja kliknite na moju stranicu Isidora Make Up

Srećno! 🙂

3 thoughts on “Aura kozmetika Favoriti

  1. Meni je ceo njihov brend super, prvo sto se dobija kvalitet za okej cene a drugo sto prosiruju kolekcije, kada zene krenu da se zale kako fale nijanse, isto koristim njihov Corret me korektor, i prezadovoljna sam, stvarno odradjuje posao, kao i olovke koje su idelne mekoce.

    Liked by 1 person

Leave a comment